Exposició “RELARTS”

Aquest dijous 15 de desembre a les 19,30h s’inaugura a la sala de Artesania de Catalunya una exposició col·lectiva de “Mestres Artesans” (en diferents oficis artístics), molt ben muntada i comissariada.

Exposició en la qual hi tinc una peça, feta, com totes les que s’hi exposen, expressament per a la mostra.

Si teniu una estona i la podeu visitar de segur que us agradarà.
Gràcies.
relarts

Exposició a Eilin

Exposició de peces a la botiga de cuines Eilin de Vic (Carrer Nou, 74). S’ha realitzat la decoració d’espais de l’aparador amb peces de disseny de producte com models de plats per a vaixelles, bols i jerros. En exposició actualment.

img_3521

Present i futur de la ceràmica contemporània a Catalunya

Exposició “Present i futur de la ceràmica contemporània a Catalunya” dins del marc del 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC) 2016 a la seu de Sant Andreu-Sagrera de l’escola La Llotja. Del 12 de setembre al 20 d’octubre de 2016.

ceramica-02

Útilment

Útilment, exposició de ceràmica comissariada per Rosa Cortiella a Artesania de Catalunya. Del 7 de setembre al 6 de novembre de 2016.

utilmentbloc

+++c

Comissariat i exposició col·lectiva +++c més ciutat, més cultura i més ceràmica en motiu de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016 al Col·legi d’Arquitectes d’Osona. 10 de Juny al 31 de Juliol de 2016.

c_banner

El meu torn

Exposició “El meu torn” a l’Associació de Ceramistes de Catalunya, Barcelona. Inauguració 6 de febrer 19.00h.

 

Elmeutorn6

Page 1 of 212