Exposició de Pep Madrenas i Jan Madrenas al Museu de Quart

Del 4 de maig al 16 de juny 2019

El proper mes de maig, fruit de la col·laboració entre el Museu de la Terrissa de Quart i l’Associació Ceramistes de Catalunya, es presenta una nova mostra de ceràmica contemporània a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Terrissa de Quart.

Relleu  m.  En escultura, forma no exempta treballada en un suport bidimensional; l’elevació o gruix d’aquesta forma. Lletres en relleu, Brodat en relleu. Un mapa en relleu. Alt relleu o baix relleu, o mig relleu, dit d’una obra en relleu segons la relació que guarda el relleu amb el gruix real dels objectes representats. ǁ Conformació de la superfície sòlida terrestre sota l’aire o sota l’aigua, com a resultat de l’erosió, de l’acumulació sedimentària, de les deformacions estructurals i de l’activitat volcànica.  ǁ En un dibuix, una pintura, etc., la suggestió del relleu. | FIG. de relleu important. Un literat de gran relleu. posar en relleu Fer ressortir. Va posar en relleu els mèrits de totes aquelles persones. ǁ Acció de rellevar. El relleu de la guàrdia. Tropes de relleu. Cursa de relleus. | Persona que es posa en el lloc del rellevat.

(Diccionari de la Llengua Catalana)

Aquesta és la segona de les quatre exposicions de socis de l’ACC a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Terrissa de Quart programades per al 2019.

Inauguració: dissabte, 4 de maig a les 19h

Al Museu de la Terrissa de de Quart
Carrer del Tren, 58. 17242 Quart, Girona.

 

Exposició “RELARTS”

Aquest dijous 15 de desembre a les 19,30h s’inaugura a la sala de Artesania de Catalunya una exposició col·lectiva de “Mestres Artesans” (en diferents oficis artístics), molt ben muntada i comissariada.

Exposició en la qual hi tinc una peça, feta, com totes les que s’hi exposen, expressament per a la mostra.

Si teniu una estona i la podeu visitar de segur que us agradarà.
Gràcies.
relarts

Exposició a Eilin

Exposició de peces a la botiga de cuines Eilin de Vic (Carrer Nou, 74). S’ha realitzat la decoració d’espais de l’aparador amb peces de disseny de producte com models de plats per a vaixelles, bols i jerros. En exposició actualment.

img_3521

Present i futur de la ceràmica contemporània a Catalunya

Exposició “Present i futur de la ceràmica contemporània a Catalunya” dins del marc del 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC) 2016 a la seu de Sant Andreu-Sagrera de l’escola La Llotja. Del 12 de setembre al 20 d’octubre de 2016.

ceramica-02

Útilment

Útilment, exposició de ceràmica comissariada per Rosa Cortiella a Artesania de Catalunya. Del 7 de setembre al 6 de novembre de 2016.

utilmentbloc

+++c

Comissariat i exposició col·lectiva +++c més ciutat, més cultura i més ceràmica en motiu de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016 al Col·legi d’Arquitectes d’Osona. 10 de Juny al 31 de Juliol de 2016.

c_banner

El meu torn

Exposició “El meu torn” a l’Associació de Ceramistes de Catalunya, Barcelona. Inauguració 6 de febrer 19.00h.

 

Elmeutorn6

Page 1 of 212